HR-koordinaattori (1-4 paikkaa)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haluamme olla Suomen paras korkeakoulutyönantaja. Meillä ihminen, tiede ja osaamisen kehittäminen ovat keskiössä ja luomme kansainvälistä yhteistyökulttuuria. 

Tampereen yliopiston Yliopistopalvelut-palvelualueelle kuuluva Henkilöstöpalvelut on n. 50 työntekijän muodostama tukipalveluyksikkö, joka tuottaa yliopistolle HR-palveluita sekä keskitetysti että tiedekuntiin ja palveluyksiköihin sijoitettuna. Henkilöstöpalveluihin kuuluu kaksi toimintokokonaisuutta: HR-lähipalvelut sekä Valmistelu ja kehittäminen. HR-lähipalveluissa kaksi tiimiä vastaavat tiedekuntien ja palveluyksiköiden johdon ja esihenkilöiden HR-tuesta, henkilöstösuunnittelusta ja työkykyjohtamisesta, rekrytoinneista, sekä henkilöstömme työsuhdepalveluista ml. kansainvälisen henkilöstön HR-tuki- ja palvelutehtävät. Lähipalvelutiimeissämme työskentelee HR-koordinaattoreita, HR-asiantuntijoita ja HR partnereita.

Haemme nyt HR-lähipalvelutiimeihin HR-koordinaattoreita sekä toistaiseksi voimassa oleviin että määräaikaisiin tehtäviin. Määräaikaiset tehtävät täytetään 31.12.2023 saakka. Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluvat nimettyjen tiedekuntien ja palveluyksiköiden työsuhde- ja palkkiopalvelutehtävät. Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta työsuhdeasioisen hoitamisesta, esimerkiksi työsopimusten ja työtodistusten laatimisesta ja työsuhdeneuvonnasta, sekä halua kehittää osaamistasi kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tule meille, odotamme sinua jo innolla yhteisöömme!

HR-koordinaattorin tehtävä

HR-koordinaattorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman ja rinnakkaistiimin HR-koordinaattoreiden kanssa ja osallistut henkilöstömme työsuhde- ja palkkiopalveluiden tuottamiseen. Työskentelykieliäsi ovat suomi ja englanti.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • työsuhteen valmisteluun ja aloittamiseen liittyvät toimet ml. työsopimusten, tuntiopetussopimusten ja erikseen sovittavan työn sopimusten valmistelu ja työntekijöiden yleisperehdytys 
  • työsuhteiden aikainen neuvonta ja työsuhteeseen liittyvien muutosten hallinta
  • työsuhteen päättymiseen liittyvät toimet
  • työsuhteeseen liittyvien dokumenttien arkistointi 
  • palkkaukseen ja palkkioihin liittyvä valmisteleva työ 
  • oman ja rinnakkaisen tiimin HR-koordinaattoreiden avustaminen ja sijaistaminen, sekä HR-asiantuntijoiden ja HR-partnereiden avustaminen tarvittaessa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta työsuhde- ja henkilöstöasioiden hoitamisesta sekä työsopimuslain ja työehtosopimusten tulkinnasta. Olet priorisointitaitoinen, vastuullinen, oma-aloitteinen ja joustava tiimityöntekijä, ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne. Työskentelytyylisi on tarkka ja käytät sujuvasti HR-tietojärjestelmiä sekä yleisiä O365-työkaluja. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Katsomme eduksi  korkeakoulututkinnon, kansainvälisyysosaamisen, perehtyneisyyden työlainsäädäntöön sekä MepcoPro-henkilöstöjärjestelmän ja/tai Promid-työajanseurantajärjestelmän hallinnan.

Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa arjessasi HR-koordinaattorina. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä korkeakouluyhteisössä. Työssä sinua tukevat esihenkilösi lisäksi ammattitaitoiset kollegasi. Autamme sinua perehtymään työtehtäviisi ja pääsemään sujuvasti sisään työyhteisöömme.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, hybridityöskentelystä sopineiden kanssa voimme varustella etätyöpisteelle sähkötyöpöydän ja työtuolin. Työskentelemme joustavasti etänä sekä Tampereen kaikilla kolmella kampuksella, jossa käytettävissäsi ovat edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Tuemme henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastuksia ePassin avulla, minkä lisäksi työntekijöillä on mahdollisuus käyttää viikossa tunti työajasta liikuntaan. 

Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme.  Toivotamme uudet HR-koordinaattorit lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan yliopistomme ja yhteisen kulttuurimme kehittymiseen.

Palkkaus ja työsuhdetiedot

Täytämme 1-4 HR-koordinaattorin tehtävää. Kyseessä on toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisia tehtäviä. Määräaikaiset tehtävät täytetään 31.12.2023 saakka. Tehtävissä on työsopimuslain mukainen 6 kk koeaika. Työntekopaikkakunta on Tampere.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisen muun asiantuntija- ja tukipalveleluhenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. HR-koordinaattorin tehtävässä alustava vaativuustaso on 7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa (6–50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta). Kokonaispalkka on n. 2700 - 3000 €/kk valittavan henkilön työkokemuksesta ja osaamisesta riippuen.

Hakuohjeet ja tiedot rekrytoinnin aikatauluista

Jätä hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen CV:si.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 21.8.2022 klo 23:59.

Haluatko kysyä tehtävistä lisää?

Lisätietoja tehtävistä antavat lähipalvelutiimien esihenkilöt:

  • työsuhdepalveluiden päällikkö Sari Pasto sari.pasto@tuni.fi, p. 050 318 6658, puhelimitse tavoitettavissa perjantaina 5.8. klo 9-10 ja tiistaina 9.8. klo 15-16.
  • henkilöstöpalveluiden päällikkö Tiina Huttunen, tiina.huttunen@tuni.fi, p. 050 300 2724, puhelimitse tavoitettavissa maanantaina 15.8. klo 15-16 ja torstaina 18.8. klo 13-14.
Hakuaika alkaa: 01.08.2022 14:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus