Harjoittelija (henkilöstöpalvelut)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Oletko vailla harjoittelupaikkaa? Tampereen yliopiston Henkilöstöpalvelut-yksikkö hakee syksyksi harjoittelijoita (2 paikkaa) HR:n ja palkkiopalveluiden tukitehtäviin. Kyseessä on  korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu työharjoittelu.

Harjoittelun aikana saat kokemusta yliopistossa työskentelystä ja henkilöstöhallinnon tehtävistä. Työskentelet tiimimäisessä organisaatiossamme monipuolisissa tehtävissä.

Tehtävänkuvaus

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat:

  • palkkioiden maksatukseen liittyvät itsenäiset tehtävät kansainvälisessä työympäristössä, esim. lomakkeiden käsittely, tallennus- ja selvittelytehtävät
  • palkkioiden käsittelyn digitalisointiprosessiin liittyviä avustavia tehtäviä
  • asianhallintaan ja arkistointiin liittyvät vaativat tehtävät, esim. työsuhteeseen liittyvien dokumenttien arkistointi, arkiston järjestelyä ja työsuhteeseen liittyvien dokumenttien koostamista arkistosta

Tehtäviisi voi sisältyä myös muita henkilöstöhallinnon tehtäviä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Edellytykset

Kyseessä on korkeakouluopiskelijalle tarkoitettu työharjoittelu. Harjoittelu sopii opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. 

Edellytämme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • Hyviä organisointitaitoja
  • Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävässä katsotaan eduksi soveltuvan alan opinnot ja aiempi kokemus samankaltaisista tehtävistä. 

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.

Tarjoamme 

Harjoittelu on kokoaikainen (100 %), alkaa syyskuussa 2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää kolme kuukautta. Harjoittelijan palkka on 1500 euroa kuukaudessa ja tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Harjoittelijan työpiste sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Tiimimme työskentelee hybridimäisesti sekä Hervannan kampuksella että etänä. 

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja opintosuoritusotteesi. Tehtävän hakuaika päättyy 25.8.2022 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Anne Sannikka, sähköposti anne.sannikka@tuni.fi ja puhelimitse torstaina 11.8. ja 18.8. klo 14-15 välisenä aikana (040 190 1572).


Hakuaika alkaa: 01.08.2022 09:00Hakuaika päättyy: 25.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus