Järjestelmäarkkitehti

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haetko uusia haasteita digitalisaation saralla? Haluatko työskennellä innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa digitalisaatio on rohkea uudistusvoima? Oletko kiinnostunut sähköisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä?

Haemme osaavaa järjestelmäarkkitehtiä kehittämään Tampereen uuden korkeakouluyhteisön sähköisiä palveluita ja edistämään digitalisaatiota. 

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita sekä verkko- ja työasemaratkaisuja opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tehtävä sijoittuu tietohallinnon järjestelmäpalvelut-yksikköön, joka vastaa korkeakouluyhteisön tieto- ja järjestelmäarkkitehtuurista.

Tehtävä

Järjestelmäarkkitehtinä vastuullasi on korkeakouluyhteisön sähköisten palveluiden kehittämis- ja ylläpitotehtäviä. Osallistut erilaisten tietojärjestelmien kehitys-, hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. Edistät prosessien ja rutiinien automatisointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä palveluiden omistajien, pääkäyttäjien ja toimittajien kanssa sekä rajapintana tietohallintoon. Kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi pohjalta tehtäväsi voivat painottua joko suunnittelutehtäviin tai toteutustehtäviin. Esimerkiksi voit vastata tietyn substanssialueen järjestelmäarkkitehtuurista, ohjelmistorobotiikan kehittämisestä tai järjestelmien tietokantapalveluiden toteuttamisesta.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • aikaisemman työkokemuksen ja soveltuvan koulutuksen luomaa tietopohjaa,
  • kokemusta digitaalisista ratkaisuista ja tietojärjestelmäprojekteista,
  • laajaa ymmärrystä erilaisista sovellus-, tietokanta-, integraatio- ja pilviteknologioista,
  • vahvaa halua ja kykyä kehittää, oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi, 
  • hyvää asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja sekä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Tiedustelut

Tietohallinnon järjestelmäpalvelut -yksikön päällikkö Sari Nieminen, puh. 050 462 7382, sari.nieminen@tuni.fi

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy 25.8.2019 klo 23.59.

Hakuaika alkaa: 05.08.2019 10:00Hakuaika päättyy: 25.08.2019 23:59