Johtava IT-arkkitehti, päätelaitteet

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haetko uusia haasteita digitalisaation saralla? Haluatko työskennellä innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa digitalisaatio on rohkea uudistusvoima? Oletko kiinnostunut sähköisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä?

Haemme osaavaa IT-arkkitehtia kehittämään Tampereen uuden korkeakouluyhteisön sähköisiä palveluita ja edistämään digitalisaatiota. 

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita sekä verkko- ja työasemaratkaisuja opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tehtävä sijoittuu tietohallinnon kapasiteettipalvelut-yksikköön, joka vastaa korkeakouluyhteisön työasema-, palvelin- ja tietoliikenneympäristöistä.

Tehtävä

IT-arkkitehdin vastuulla on koko korkeakouluyhteisön tulevaisuuden päätelaiteympäristön kehittäminen sekä päälaitehallintatiimin vetäminen. Korkeakouluyhteisössä on n. 10 000 työasemaa ja tuhansia muita päätelaitteita. IT-arkkitehtinä arvostat haasteita, pystyt rohkeasti visioimaan uusia toimintatapoja ja uudistamaan yliopiston päätelaiteratkaisut vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Tukenasi on koko tietohallinnon laaja osaaminen ja kokeneet päätelaitehallinnan asiantuntijat.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukevat mm. seuraavat:

  • aikaisemman työkokemuksen ja soveltuvan koulutuksen luoma tietopohja,
  • kokemus suurten päätelaiteympäristöjen kehittämisestä ja tiiminvetäjänä toimimisesta,
  • laaja tekninen osaaminen eri osa-alueilta kuten päätelaitehallintaratkaisut, Windows-työasemaympäristöt, AD, päätelaitteiden elinkaarenhallinta
  • oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky,
  • hyvä asiakaspalveluasenne, yhteistyökyky ja tiimityöskentelytaidot,
  • vahva halu ja kyky kehittää, oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi sekä
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Lisäksi arvostamme kokemusta:

  • pilvipohjaisista hallintaratkaisuista (Azure AD, Intune yms.)
  • sovellusvirtualisoinnista (VMware, Citrix yms.)

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Tiedustelut

Tietohallinnon kapasiteettipalvelut -yksikön päällikkö Juha Nisso, puh. 040 8490 745, juha.nisso@tuni.fi

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy 25.8.2019 klo 23.59.

Hakuaika alkaa: 05.08.2019 10:00Hakuaika päättyy: 25.08.2019 23:59