Sähköisten oppimisympäristöjen ja videopalvelujen tekninen asiantuntija

Sähköisten oppimisympäristöjen ja videopalvelujen tekninen asiantuntija

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haetko uusia haasteita digitalisaation saralla? Haluatko työskennellä innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa digitalisaatio on rohkea uudistusvoima? Oletko kiinnostunut sähköisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä?

Haemme sähköisten oppimisympäristöjen ja videopalveluiden teknistä asiantuntijaa kehittämään Tampereen uuden korkeakouluyhteisön sähköisiä palveluita ja edistämään digitalisaatiota.

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto ylläpitää ja kehittää tietojärjestelmiä, verkko-, palvelin –ja työasemaratkaisuja opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tietohallinnolla on myös keskeinen rooli sekä Tampereen korkeakouluyhteisön rakentamisessa että digitalisaation edistämisessä.

Tehtävä

Työskentelet monipuolisesti sähköisiin oppimisympäristöihin ja videopalveluihin liittyvissä työtehtävissä. Tuet henkilökuntaa nykyisten oppimisympäristöjen ja videopalveluiden käytössä sekä toimit asiantuntijana uusien sähköisten palveluiden käyttöönotoissa. Asiakaspalvelun ammattilaisena olet kiinteässä yhteistyössä opetushenkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa. Työskentelet erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi.

Edellytykset

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. ICT- tai mediatuottamisen alalta
  • erilaisten videopalvelujen käyttökokemusta sekä niihin liittyvää kehittämisosaamista, mm. Panopton tai Zoomin tuntemus katsotaan eduksi
  • sähköisiin oppimisympäristöihin liittyvän teknologian tuntemusta
  • yleistä AV-tekniikan tuntemusta sekä valmiuksia yliopiston AV-palveluiden kehittämiseen
  • hyvää asiakaspalveluasennetta

Tarjoamme 

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Tiedustelut:

IT asiakaspalvelun päällikkö, Mikko Mäkelä, 050 524 6539, mikko.makela@tuni.fi

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy 25.8.2019 klo 23.59.


Hakuaika alkaa: 05.08.2019 10:00Hakuaika päättyy: 25.08.2019 23:59