Opintosuunnittelija (rakennettu ympäristö)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haemme

Opintosuunnittelijaa (rakennettu ympäristö) tohtoriohjelmaan sekä uuteen monitieteiseen kansainväliseen kandiohjelmaan liittyviin tehtäviin koulutuksen ja oppimisen palveluyksikköön, rakennetun ympäristön tiedekuntaan.

Tehtävänkuvaus

Opintosuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. opintohallinnollisten päätösten valmistelu ja esittely sekä päätösten teko, erilaiset opetussuunnitelmatyöhön ja opiskelijavalintaan liittyvät tehtävät, opintojen ohjaus, tutkinto-ohjelmien suunnitteluryhmien kokousten valmistelu sekä erilaiset kehittämis-, viestintä- ja raportointitehtävät.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään hyviä koordinointi- ja yhteistyötaitoja, erinomaista suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus vastaavista tehtävistä, tehtävään sisältyvien koulutusalojen ja/tai tutkintojen tuntemus sekä kansainvälisyys- ja monikulttuurisuusosaaminen.

Tarjoamme

Työsuhde on määräaikainen 31.8.2021 saakka ja työsuhteen aloitus on mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen.  Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tehtävä sijoittuu Hervannan kampukselle.

Tiedustelut:

Opintopäällikkö Marleena Yli-Äyhö (marleena.yli-ayho@tuni.fi, puh. 040 849 0444) Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa ma 12.8. klo 15-16, to 15. 8. klo 12-13 ja pe 23.8. klo 9-10.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy maanantaina 26.8.2019 klo 23.59.

Hakuaika alkaa: 12.08.2019 10:00Hakuaika päättyy: 26.08.2019 23:59