Tiedekunta-assistentti

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston assistenttipalvelut toimii osana osaaminen ja kulttuuri –palveluyksikköä ja tarjoaa assistenttipalveluita yliopiston johdolle, tiedekuntien johdolle ja henkilöstölle. Assistenttipalvelut on monessa mukana turvaamassa sujuvaa arjen toimintaa – ja välillä juhlaakin. Tiedekunta-assistenttitiimiin kuuluu tällä hetkellä 9 tiedekunta-assistenttia, jotka työskentelevät yliopiston seitsemässä eri tiedekunnassa. Nyt haemme tiedekunta-assistentin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekuntaan.

Tehtävänkuvaus

Tiedekunta-assistenttina avustat tiedekunnan dekaania ja muuta tiedekunnan johtoa. Toimit oman työsi kautta tiedekunnan toiminnan tukena ja edesautat arjen sujumista.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • Dekaanin ja muun tiedekunnan johdon operatiivinen tuki, mm. johtoryhmän sihteerin tehtävät, matka- ja majoitusjärjestelyt, vierailut
  • Tiedekuntaneuvoston kokoushallinta (TWeb-ohjelma)
  • Erilaisten tiedekunnan tilaisuuksien järjestäminen ja koordinointi 
  • Tiedekunnan sisäisen ja ulkoisen viestinnän hoitaminen omalta osaltasi (nettisivut, intranet, O365) ja niiden kehittäminen yhdessä viestintäpalveluiden kanssa
  • Ei-työsuhteessa olevien sopimusprosessin hoitaminen (ns. resurssisopimukset)
  • Mahdolliset muut dekaania ja tiedekunnan toimintaa tukevat tehtävät

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa tutkintoa, aiempaa kokemusta esimerkiksi soveltuvista sihteerin tai koordinaattorin tehtävistä ja hyviä viestintätaitoja. Työyhteisömme on kansainvälinen, joten tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on myös hyvät MS Office-ohjelmien käyttötaidot ja halu oppia uutta sekä kehittää omaa tehtäväkuvaasi.

Tiedekunta-assistentin valinnassa painotamme hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa. Lisäksi toivomme hakijoilta itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, hyvää työmotivaatiota sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavan kaltaisissa tehtävissä toimimisesta.

Tarjoamme

Tehtävä täytetään määräaikaisesti ajalle 1.12.2019-31.10.2020. Aloituspäivä on mahdollista sopia myös toisin. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen koeaika.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sinulle, joka haluat osallistua uuden Tampereen yliopiston rakentamiseen aitiopaikalta. Osana tiedekunta-assistenttitiimiä pääset mukaan innostavaan ja innostuneeseen joukkoon, jossa ketään ei jätetä yksin.

Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta toimii kahdella kampuksella, Tampereen keskustassa ja Hervannassa.  Työpisteesi sijaitsee Hervannan kampuksella ja työparinasi tiedekunnassa toimivan tiedekunta-assistentin keskustakampuksella. Työtehtävät edellyttävät usein liikkumista kampusten välillä.

Tehtävän palkkaus määräytyy muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän  alustava vaativuustaso on 6,  ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Kampustenväliseen liikkuumiseen on tarjolla bussilippuja. Lue lisää työskentelystä meillä: www.tuni.fi/toihin.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta).
 Hakuaika tehtävään päättyy 21.10.2019 klo 23:59 mennessä. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Lisätietoja:
päällikkö, assistenttipalvelut Tiina Harjula, p. 0400 403 358, sp. tiina.harjula@tuni.fi


Hakuaika alkaa: 07.10.2019 08:00Hakuaika päättyy: 21.10.2019 23:59