Koulutusasiantuntija

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat korkeakouluyhteisön, joka uskoo ihmiseen ja tieteeseen. Tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan huippuosaajat muuttavat maailmaa Suomen toiseksi suurimmassa monitieteisessä ja innostavassa tutkimus- ja oppimisympäristössä.

Haemme koulutusasiantuntijaa Jatkuvan oppimisen palveluyksikköön

Tehtävänkuvaus

Koulutusasiantuntijana kehität avoimen yliopiston sujuvia asiakaspalvelupolkuja ja koulutustarjontaa avoimen yliopiston opiskelijoille ja koordinoit palveluprosessien luomista yhteistyössä avoimen ammattikorkeakoulun kanssa. 

Olet myös mukana kehittämässä avoimen yliopiston koulutuksen kokonaisuutta yhdessä koulutuksen ja oppimisen palveluyksikön sekä tiedekuntien ja yliopiston tietojärjestelmäkehittäjien kanssa.

Koulutusasiantuntija toimit koulutukseen ja koulutuksen kehittämiseen liittyvien kansallisten ja EU-hankkeiden hankehakemusten valmistelijana ja kirjoittajana sekä kehität yliopiston koulutuksen toimialan hankevalmistelun prosesseja. 

Edellytykset

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. 

Eduksesi katsomme

  1. kokemuksen opintopalvelujen ja -hallinnon tehtävistä

  2. koulutuksen kehittämisen rahoitusinstrumenttien tuntemuksen

  3. kokemuksen hankevalmistelusta, hakemusten kirjoittamisesta ja raportoinnista

  4. kokemuksen kansainvälisestä yhteistyöstä

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Pääset mukaan kehittämään ja kehittymään työssäsi. Perehdytyksestä alkaen tukenasi on osaava tiimi. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukeminen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työsuhde alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustavaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi hakukirje ja ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 21.10.2019 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aino Sipari, päällikkö, Jatkuvan oppimisen palvelut, aino.sipari@tuni.fi, p. 050 3182 266 (tavoitettavissa pe 11.10. klo 16-17 ja ti 15.10. klo 11.30-14)

Hakuaika alkaa: 09.10.2019 14:00Hakuaika päättyy: 21.10.2019 23:59