Tutkijatohtori (useita tutkimusaloja), 1-2 tehtävää

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston ja noin 90 työntekijän monitieteinen yhteisö. Yhteistyössä ovat mukana Tampereen, Helsingin ja Vaasan yliopistot sekä Taideyliopisto. Tutkimustyötä tehdään yli 20 tutkimusryhmässä, joiden toimintaa johtaa professori tai muu kokenut tutkija. Tutkimusalat ovat tulevaisuussuuntautuneita, ja työtä tehdään vuorovaikutuksessa kansainvälisen tiedeyhteisön sekä suomalaisen työelämän kanssa. 

Tehtävänkuvaus

Vahvistamme tutkimusryhmien toimintaa nyt tarjoamalla tukea 4 - 6 tutkijatohtorille tutkimusuran käynnistämiseen Seinäjoella. Tehtävät voivat sijoittuvat yliopistoittain eri tieteenaloille. Tukipaketti on projekti, johon kuuluu palkkaus tutkijatohtorin tehtävään kuudeksi (6) kuukaudeksi sekä matkakuluihin tarkoitettu määräraha, jota voi käyttää hankesuunnitelmien edellyttämään verkostoitumiseen. Työsuhteen tulee toteutua vuoden 2020 aikana.

Haemme Tampereen yliopiston Seinäjoen toimipaikkaan 1 – 2 tutkijatohtoria määräaikaiseen tehtävään. Mahdollisia tutkimusaloja ovat: lääketiede (erityisesti päihdelääketiede, keuhkosairaudet, sisätaudit, urologia sekä lasten ja nuorten terveyden edistäminen), hoitotiede, aluetiede, arkkitehtuuri ja yhdyskuntasuunnittelu sekä digitaalinen valmistus. 

Tutkijatohtorin tehtävänä on laatia henkilökohtainen tutkimusohjelma ja hakea rahoitusta sitä tukeville tutkimus- ja kehittämishankkeille.  

Edellytykset

Tutkijatohtorin tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja kykyä itsenäiseen tieteelliseen työhön. Odotamme tutkijatohtorilta lisäksi halua panostaa tutkijauransa kehittymiseen Seinäjoella sekä yhteistyökykyä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän modernissa työympäristössä Seinäjoen yliopistokeskuksessa. Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä! Lisätietoja työnantajasivuillamme

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi yhtenä pdf-tiedostona seuraavat liitteet, jotka ovat alla olevassa järjestyksessä:

  1. Hakemus                
  2. Vapaamuotoinen motivaatiokirje, jossa on myös tiivismuotoinen alustava työsuunnitelma (maksimissaan 4 sivua).
  3. Ansioluettelo (CV), joka laaditaan noudattaen hyvää tieteellistä käytäntöä ja mahdollisimman tarkasti Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) tutkijan ansioluettelomallia
  4. Numeroitu julkaisuluettelo hakijan tieteellisistä ja muista julkaisuista Suomen Akatemian mallin mukaan.
  5. Kahden suosittelijan nimet ja yhteystiedot

Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 11.11.2019 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Jari Kolehmainen p. 050 574 9704, jari.kolehmainen@tuni.fi

Hakuaika alkaa: 10.10.2019 10:00Hakuaika päättyy: 11.11.2019 23:59