IT-tukihenkilö (digiopetuksen lähituki) kielikeskukseen

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat korkeakouluyhteisön, joka uskoo ihmiseen ja tieteeseen. Tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan huippuosaajat muuttavat maailmaa Suomen toiseksi suurimmassa monitieteisessä ja innostavassa tutkimus- ja oppimisympäristössä.

Tampereen yliopiston kielikeskus järjestää kaikkien yliopisto-opiskelijoiden tutkintoihin sisältyvät viestinnän ja kielten opinnot. Lisäksi opiskelijat voivat suorittaa valinnaisia opintoja. Kielikeskus toimii kahdella kampuksella, Hervannan kampuksella ja keskustakampuksella. Haemme kielikeskukseen  IT-tukihenkilöä tehtävänä digiopetuksen lähituki.

Tehtävänkuvaus

Tuet kielikeskuksen opettajia digiopetuksen ja -ohjauksen suunnittelussa, rakentamisessa ja kehittämisessä. Annat opettajille opastusta ja ohjausta erilaisten välineiden ja sovellusten käyttöön niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Lisäksi selvität ja kartoitat, millä välineillä tai työkaluilla opettajat saavat toteutettua tavoittelemansa pedagogisen ratkaisun. 

Edellytykset

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on palveluhenkinen ja positiivinen työskentelyote. Olet joustava ja oma-aloitteinen sekä valmis oppimaan ja kokeilemaan uutta. Käytät sujuvasti niin suomea kuin englantia sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus IT-lähipalvelusta tai vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tulee olla kiinnostunut digitaalisista oppimisympäristöistä ja niiden kehittämisestä.

Tarjoamme

Työsuhde on määräaikainen ajalle 2.1.2020-31.12.2021. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy tiistaina 19.11.2019 klo 23.59.

Käytämme rekrytointiprosessissa apuna erilaisia haastattelumuotoja (mm. videohaastattelu) osana hakijoiden arviointia.

Lisätietoja tehtävästä antaa kielikeskuksen johtaja Taina Juurakko-Paavola, puh. 050 4377 421 pe 6.11. klo 11-12 ja ma 11.11. klo 15-16.

Hakuaika alkaa: 06.11.2019 11:00Hakuaika päättyy: 19.11.2019 23:59