Opintosihteeri (yhteiskuntatieteiden tiedekunnan opintoasiat)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Haemme 

Opintosihteeriä

Koulutuksen ja oppimisen –palveluyksikköön, Yhteiskuntatieteiden tiedekuntaan.

Tehtävänkuvaus

Opintosihteerin tehtäviin kuuluu koulutuksen ja oppimisen tukitehtäviä erityisesti yhteiskuntatieteiden tiedekunnan kandidaatin ja maisterin kolmen koulutusalaryhmän tutkinto-ohjelmissa sekä monitieteisissä opintokokonaisuuksissa. Tehtävään sisältyy avoimen yliopistokoulutuksen ja kansainvälisen koulutuksen tukitehtäviä. Tehtävässä työskennellään koulutuksen eri tietojärjestelmien parissa (esim Sisu, Timetabler, Tweb, opintopolku, opsu) ja annetaan opintoneuvontaa. 

Edellytykset

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. alempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto). Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta tehtävien hoidossa, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä positiivista asennetta. 

Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. 

Tarjoamme

Kyseessä on sijaisuuteen perustuva 31.12.2020 saakka kestävä määräaikainen työsuhde. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tiedustelut:

Opintopäällikkö Leena Wilkman, puh 040 190 9833.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy maanantaina 16.12.2019 klo 23.59.

Hakuaika alkaa: 02.12.2019 10:00Hakuaika päättyy: 16.12.2019 23:59