Harjoittelija Juniversity -tiimiin

Kiinnostaako lasten ja nuorten tiedekasvatustoimintaan osallistuminen? Oletko oppimishaluinen yhteistyöntekijä ja innokas asioiden järjestelijä? Tampereen yliopiston Koulutuksen ja oppimisen palveluyksikkö hakee harjoittelijaa Juniversity-tiimiin.

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen palveluyksikkö tuottaa, koordinoi ja kehittää palveluita lapsille ja nuorille (tiedekasvatus), opiskelijaksi haluaville, opiskelijoille, opettajille ja opintohallinnon henkilöstölle. Juniversityn tavoitteena on tarjota innostava tiedepolku kaikille varhaiskasvatuksesta lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin. Tämän saavuttamiseksi teemme yhteistyötä koulujen, sidosryhmien sekä yliopistomme tiedekuntien kanssa. Tiedettä ja toimintaa on tarjolla esimerkiksi suosittujen tiedekerhojen ja -leirien, kurssien sekä työpajojen muodossa. Juniversity-tiimi vastaa Tampereen yliopiston tiedekasvatuksen kokonaisuuden koordinoinnista. 

Tehtävänkuvaus
Harjoittelun aikana tutustut Juniversity -tiimin toimintaan ja toiminteisiin. Työtehtäviisi kuuluu tiedeluokan koordinoinnissa avustaminen, opetusmateriaalien ja -välineistön ylläpito sekä palautteen käsittelyn kehittäminen. Lisäksi osallistut monipuolisesti tiimin erilaisiin työtehtäviin.

Tehtävänkuvaa voidaan painottaa valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. 

Toivomme sinulta

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Harjoittelijan valinnassa eduksi katsotaan opettajaopinnot ja/tai luonnontieteiden, matematiikan ja tekniikan alan tuntemus. 

Tarjoamme
Harjoittelun kesto on 5 kk ja työsuhteen aloitus on helmikuussa 2020. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan harjoittelijan kanssa erikseen.  Työpiste sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Harjoittelijan palkka on 1500 euroa kuukaudessa. 

Hakuohjeet
Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 23.1.2020 klo 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sini Sirén, tiiminvetäjä, p. 040 198 1329, sini-maria.siren@tuni.fi
Tiedustelut puhelimitse 13.1. ja 15.1. klo 15-16.


Hakuaika alkaa: 09.01.2020 10:00Hakuaika päättyy: 23.01.2020 23:59