Harjoittelija (Koulutuksen ja opiskelun tiedontuotanto ja tiedon hyödyntäminen)

Oletko kiinnostunut tilastoinnista, analysoinnista ja kvantitatiivisesta tutkimuksesta? Haluatko tietää mitä tietoa yliopisto hyödyntää opetuksen ja koulutuksen kehittämisessä? Tampereen yliopisto seuraa koulutustensa nykytilaa ja laatua toteuttamalla erilaisia kyselyitä sekä analysoimalla kyselyaineistoja ja rekisteriaineistoja. Etsimme harjoittelijaa avustamaan kyselyaineistojen ja rekisteriaineistojen analysoinnissa ja raportoinnissa. Tehtävä sijoittuu koulutuksen ja oppimisen palveluyksikön koulutuksen johtamisen ja kehittämisen tuen tiimiin.

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen palveluyksikkö tuottaa yliopiston koulutustoimialan tarvitsemat palvelut sekä vastaa yliopiston koulutukseen ja opetukseen liittyvän päätöksenteon valmistelusta, toimeenpanosta ja kehittämisestä. 

Tehtävänkuvaus

Etsimme harjoittelijaksi maisterivaiheen opiskelijaa, jonka tehtävänä on avustaa koulutus ja oppiminen yksikön asiantuntijoita kyselyaineistojen ja rekisteriaineistojen analysoinnissa sekä raportoinnissa. Teet tilastollisia tarkasteluja pääasiassa numeerisista aineistoista ja luot graafisia yhteenvetoja mm. opetuksen, ohjauksen ja koulutuksen kehittämisen ajankohtaisiin tarpeisiin. Päätyökalujasi ovat Excel, PowerBI ja PowerPoint. Toimit yhteistyössä koulutus ja oppiminen yksikön eri tiimien kanssa. Työskentelykielenä on pääasiassa suomi.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tilasto-osaamista, tutkimuksellista orientaatiota ja laajojen numeeristen aineiston käsittelyssä tarvittavia teknisiä taitoja. Datan visualisointiin ja raportointityökaluihin liittyvä osaaminen katsotaan sinulle eduksi.  Lisäksi toivomme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua tietoasiantuntijan sekä muiden asiantuntijoiden ohjauksessa yliopistokoulutuksen tiedon tuotantoon sekä laadunhallintaan. Tulet työskentelemään osana koulutuksen johtamisen ja kehittämisen tuki -tiimiä, ja työsi sijoittuu pääasiassa Hervannan kampukselle. Työharjoittelu alkaa sopimuksen mukaan keväällä ja kestää 6 kk. Harjoittelu voidaan jakaa myös kahteen jaksoon esim. 3 kk keväällä ja 3 kk syksyllä. Ajankohdista sovitaan valitun harjoittelijan kanssa erikseen.

Harjoittelijan palkka on 1500 euroa kuukaudessa. 

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 23.1.2020 klo 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Elisa Rantanen, tietoasiantuntija, koulutuksen johtamisen ja kehittämisen tuki -tiimi, puhelin 040 8490028 parhaiten tavoitettavissa  13.1. ja 15.1. (elisa.rantanen@tuni.fi) ja Taru Koskinen, tiiminvetäjä, koulutuksen johtamisen ja kehittämisen tuki -tiimi, puhelin 040 1901219 (taru.koskinen@tuni.fi).


Hakuaika alkaa: 09.01.2020 10:00Hakuaika päättyy: 23.01.2020 23:59