Opintopsykologiharjoittelija (2 tehtävää)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi


Opintopsykologiharjoittelija

Haemme kahta opintopsykologiharjoittelijaa viiden kuukauden pituiseen harjoittelujaksoon vuodelle 2020. Tehtävät sijoittuvat Tampereen yliopiston oppimisen ja koulutuksen kehittämisen palvelukokonaisuuden ohjauksen ja hyvinvoinnin tuen tiimiin. Tiimin tehtävänä on tuottaa ja kehittää opiskelijoiden ohjaukseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita.


Tehtävänkuvaus

Harjoittelija saa kokemusta itsenäisistä tuki- ja ohjauskeskusteluista sekä psykologian alan asiantuntijana toimimisesta. Yksilökäyntien lisäksi harjoittelija osallistuu myös ryhmätyöpajojen ohjaamiseen, asiantuntijaluentojen pitämiseen sekä kehittämistoimintaan. Opintopsykologin roolissa psykologisten tutkimusten tekemiseen ei ole mahdollisuutta. Tampereen yliopiston opintopsykologit ohjaavat harjoittelijan työtä.


Edellytykset

Harjoittelijan tulee olla psykologian kandidaatti, joka on suorittanut kaikki ammatillisten valmiuksien kurssit. Tehtävä edellyttää luotettavuutta ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä uskallusta lähteä mukaan haastavimpiinkin tilanteisiin. Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä oppimisvaikeuksista, mielenterveysongelmista sekä muista opiskelukykyä alentavista tekijöistä.


Tarjoamme

Harjoittelujakson kesto on 5 kk. Toinen harjoittelujakso sijoittuu helmi-kesäkuulle ja toinen elo-joulukuulle 2020. Mainitse hakemuksessasi, haetko harjoitteluun kevääksi vai syksyksi 2020 vai molempiin ajankohtiin. Harjoittelu sijoittuu keskustan ja Kaupin kampukselle.

Tarjoamme harjoittelijalle riittävästi yksilöohjausta, tiimin tuen sekä mahdollisuuden hioa ammatillista identiteettiään kannustavassa ilmapiirissä. 


Harjoittelijan palkka on 1500 euroa kuukaudessa.


 Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy 23.1.2020 klo 23:59.


 Tiedustelut

Tiiminvetäjä Kirsi Mänty, kirsi.manty@tuni.fi, p. 050 521 1065. Varmimmin tavoitettavissa sähköpostitse. 

Hakuaika alkaa: 09.01.2020 10:00Hakuaika päättyy: 23.01.2020 23:59