Harjoittelija (hakijapalvelut -tiimiin)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi


Harjoittelija

Oletko vailla harjoittelupaikkaa? Tampereen yliopiston opiskelijapalvelut hakee harjoittelijaa hakijapalvelut -tiimiin.

Koulutuksen ja oppimisen tukipalveluihin kuuluvassa opiskelijapalveluissa on viisi tiimiä: lapset ja nuoret, hakijapalvelut, opintotoimisto, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut ja työelämäpalvelut. Hakijapalvelut –tiimi vastaa yliopiston opiskelijarekrytoinnin toteutuksesta ja sen koordinoinnista sekä suomen- että englanninkielisten koulutusten osalta. 

Tehtävänkuvaus

Työhön kuuluu Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle –tapahtuman järjestelyihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluu mahdollisia muita hakijapalveluiden avustavia tehtäviä.


Toivomme hakijalta

  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyö- sekä organisointitaitoja

  • Aktiivista ja itsenäistä työotetta

  • Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä

  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen taitoa


Aikaisempi kokemus tapahtumajärjestelyistä katsotaan eduksi. 


Tarjoamme

Harjoittelu alkaa helmi-maaliskuussa ja kestää 4 kuukautta. Harjoittelijan työpiste sijaitsee Tampereen yliopiston kampuksilla keskustassa.


Harjoittelijan palkka on 1500 euroa kuukaudessa. 


Hakuohjeet

Hae tehtävää yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 23.1.2020 klo 23:59

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hakijapalveluiden tiiminvetäjä, Meeri Oikemus, meeri.oikemus@tuni.fi, puh. 040 849 0594 (tavoitettavissa varmimmin ma 13.1. klo 13-14.30 ja to 16.1. klo 14-15)

Hakuaika alkaa: 09.01.2020 10:00Hakuaika päättyy: 23.01.2020 23:59