Kampusassistentti

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston assistenttipalvelut toimii osana osaaminen ja kulttuuri –palveluyksikköä ja tarjoaa assistenttipalveluita yliopiston johdolle, tiedekuntien johdolle ja henkilöstölle. Assistenttipalvelut on monessa mukana turvaamassa sujuvaa arjen toimintaa – ja välillä juhlaakin. Kampusassistenttitiimiin kuuluu tällä hetkellä 12 assistenttia, jotka palvelevat yliopiston henkilöstöä ja vierailijoita Hervannan, Kaupin ja Keskustan kampuksilla.

Tehtävänkuvaus

Kampusassistenttina avustat yliopiston henkilöstöä ja vierailijoita erilaisissa käytännön tehtävissä ja edesautat oman työsi kautta arjen sujumista.  Kampusassistenttien palvelupyyntöjen käsittelyssä käytämme Efecte-palveluhallintajärjestelmää.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Väitöstilaisuuksien käytännön järjestelyt, tarvittaessa vastaväittäjän matka- ja majoitusjärjestelyt  (CWT, M2, SAP Martti)
  • Tila-, tarjoilu- ja tilausajojärjestelyt henkilöstön järjestämiin kokouksiin, tilaisuuksiin ja seminaareihin
  • Vierailuluennoitsijoiden, muiden lyhytaikaisten vieraiden ja vastaväittäjien matkalaskut (M2 tai SAP Martti)
  • Arkistonhallintajärjestelmään liittyvät tehtävät (Tweb-järjestelmä)
  • Muut erikseen sovittavat tehtävät 

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa tutkintoa, aiempaa kokemusta esimerkiksi soveltuvista sihteerin tai assistentin tehtävistä ja hyviä viestintätaitoja. Työyhteisömme on kansainvälinen, joten tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on myös hyvät MS Office-työvälineiden käyttötaidot ja halu oppia uutta sekä kehittää omaa tehtäväkuvaasi.

Kampusassistentin valinnassa painotamme hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa. Lisäksi toivomme hakijoilta itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, hyvää työmotivaatiota sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen vastaavan kaltaisissa tehtävissä toimimisesta.

Tarjoamme

Tehtävä täytetään toistaiseksi mahdollisimman pian. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen koeaika.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sinulle, joka haluat osallistua uuden Tampereen yliopiston rakentamiseen. Osana kampusassistenttitiimiä pääset mukaan innostavaan ja innostuneeseen työyhteisöön, jossa ketään ei jätetä yksin. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5, ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Kampusten väliseen liikkumiseen on tarjolla bussilippuja. Lue lisää työskentelystä meillä: www.tuni.fi/toihin.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta).
 Hakuaika tehtävään päättyy 24.1.2020  klo 23:59. 

Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Lisätietoja:
päällikkö, assistenttipalvelut Tiina Harjula, p. 0400 403 358, sp. tiina.harjula@tuni.fi


Hakuaika alkaa: 09.01.2020 14:00Hakuaika päättyy: 24.01.2020 23:59