Talousasiantuntija (IT-painotus)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston talous- ja tilapalveluiden yksikkö hakee nyt talousasiantuntijaa.

Tehtävä sijoittuu palveluyksikköön, jossa talous- ja matkahallinnon toiminnoissa työskentelee noin 100 henkilöä useammassa eri tiimissä. Talouden suunnittelupalveluiden tiimissä on prosessivastuu muun muassa talouden suunnittelusta/budjetoinnista, seurannasta ja raportoinnista sekä työajan kohdennuksesta.

Tehtävänkuvaus

Talousasiantuntijana otat vastuuta monipuolisista talousraportoinnin kehittämisen tehtävistä. Kehittämistyö kattaa yliopisto- ja yksikkötasoisia raportoinnin tehtäviä, sekä myös valikoituihin toimintokokonaisuuksiin (tutkimuksen ja koulutuksen kustannuslaskenta, strategisen kehittämisrahoituksen seuranta jne) liittyvää raportoinnin kehittämistä.

Edellytykset

Edellytämme sinulta soveltuvia opintoja, sujuvia yhteistyötaitoja ja erityisesti työkokemuksen kautta saatuja tietoteknisiä valmiuksia - esimerkiksi osaamista tietokannoista, datahallinnasta, nykyaikaisista raportointityövälineistä (Excel PowerQuery, PowerBI jne) tai talousanalytiikasta. Keskeistä on kyky hallita, mallintaa ja jalostaa merkittäviä datamääriä laadukkaalla ja taloushallintoa tehostavalla tavalla. 

Eduksesi on kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä SAP-järjestelmän käytöstä (erityisesti BW raportoinnista).

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän modernissa työympäristössä. 

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 9, ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Kampusten väliseen liikkumiseen on tarjolla bussilippuja. 

Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä! Lisätietoja työnantajasivuillamme.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Hakuaika tehtävään päättyy 26.2.2020 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouden suunnittelupalveluiden päällikkö, Arto Heikkilä, arto.heikkila@tuni.fi, p. 0503015565 (Tavoitettavissa hakuaikana varmimmin klo 14-15.)

Hakuaika alkaa: 12.02.2020 09:00Hakuaika päättyy: 26.02.2020 23:59