Tutkimusapulainen (3-4) maa-, pohja- ja ratarakenteiden tutkimusryhmään

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi  

Rakennetun ympäristön tiedekunnan maa-, pohja- ja ratarakenteiden tutkimusryhmän keskeisimpänä tehtävänä on tuottaa suomalaisen yhteiskunnan käyttöön uutta tietoa, joka mahdollistaa erilaisten rakennettuun ympäristöön sisältyvien infrastruktuurirakenteiden, kuten teiden, ratojen, ympäristömaarakenteiden, liikuntapaikkojen ja viheralueiden sekä talojen piha-alueiden ja perustusrakenteiden, turvallisen rakentamisen ja käytön sekä elinkaaritaloudellisesti edullisen ylläpidon. Lue lisää projekteista:

https://www.tuni.fi/fi/tutkimus/maa-pohja-ja-ratarakenteiden-tutkimusryhmä

https://www.tuni.fi/fi/tutkimus/pohjarakenteiden-laskentamenetelmat

https://www.tuni.fi/fi/tutkimus/elinkaaritehokas-vaylanpito-eteva

https://www.tuni.fi/fi/tutkimus/mineraalisten-rakennusmateriaalien-tekniset-ominaisuudet

Tehtävänkuvaus

Tutkimusryhmän projekteihin etsitään 3-4 kokoaikaista tutkimusapulaista ajalle 18.5.2020-31.8.2020. Aikaisempi aloitusajankohta on mahdollista.

Palkattavien henkilöiden tehtävänä ovat käynnissä olevien tutkimusprojektien, esimerkiksi ratarakenteisiin liittyvät avustavat tehtävät ja laboratoriomääritysten tekeminen.

Edellytykset

Hakijan toivotaan ensisijaisesti olevan Tampereen yliopistossa vähintään 2. vuosikurssin rakennustekniikan opiskelija.

Palkkaus

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tutkimusapulaisen tehtävät asettuvat opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasolle 1. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka tutkimusapulaisilla perustuu suoritettuihin opintopisteisiin.

Koeaika

Tehtävässä noudatetaan maksimissaan kahden kuukauden koeaikaa. 

Hakuohjeet

Hae tehtävää sähköisellä hakemuslomakkeella viimeistään 4.3.2020 klo 23:59 mennessä. Liitä mukaan lyhyt hakemus, CV sekä opintorekisteriote mieluiten pdf-muodossa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä: projektipäällikkö Nuutti Vuorimies (p. 040 720 3050, nuutti.vuorimies@tuni.fi)


Hakuaika alkaa: 10.02.2020 12:00Hakuaika päättyy: 04.03.2020 23:59