Harjoittelija (Kirjallisuustieteen tutkinto-ohjelma)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi 

Tampereen yliopiston Yhteiskuntatieteiden tiedekunnassa on haettavana harjoittelijan tehtävä kirjallisuustieteen tutkinto-ohjelmassa ajalle 1.9.-30.11.2020  (3 kk). Etusijalla ovat harjoittelijat, jotka ovat oikeutettuja yliopiston harjoittelutukeen.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa kirjallisuustieteen kirjaston toiminnan ylläpitäminen, tapahtumajärjestelyissä (konferenssit, seminaarit) auttaminen, 2019 yhdistyneiden maisteriohjelmien aineistojen lajitteleminen, karsiminen ja yhdistäminen useilta eri työskentelyalustoilta sekä yleisesti opetushenkilökunnan avustaminen tutkimukseen, opetukseen ja hallintoon liittyvissä tehtävissä. Kirjastoalan koulutuksesta tai kokemuksesta on hyötyä kirjastoon liittyvissä tehtävissä, mutta se ei ole välttämätöntä työtehtävien hoitamiseksi. 

Hakijan tulisi olla vähintään kolmannen vuoden opiskelija.

Harjoittelijan palkkaus on 1500 euroa kuukaudessa.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi 31.5.2020 kello 23:59 mennessä Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki lomakkeeseen löytyy tämän ilmoituksen alta).

Hakemukseen tulee liittää yhtenä tiedostona motivointikirje (max. 1 s.) ja lyhyt ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä: professori Mari Hatavara, mari.hatavara@tuni.fi

Hakuaika alkaa: 17.04.2020 12:00Hakuaika päättyy: 31.05.2020 23:59