Kliininen opettaja (syöpätaudit)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnassa on haettavana syöpätautien kliinisen opettajan osa-aikainen (45 %) tehtävä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, mutta tehtävä voidaan täyttää myös kolmen vuoden määräajaksi, mikäli valittavalla henkilöllä ei ole tohtorin tutkintoa.

Tehtävänkuvaus

Syöpätautien kliinisen opettajan tehtävänä on harjoittaa ja ohjata tieteellistä tutkimustyötä, antaa ja edistää alansa opetusta, seurata tieteen kehitystä alalla sekä osallistua yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja alan kansainväliseen yhteistoimintaan.

Erikoissairaanhoitolain (1062/89) 28 §:n mukaan yliopiston opettajat voivat samalla toimia yliopistollisen sairaalan lääkärin tai muun sivuviran tai -toimen haltijana. Syöpätautien kliinisen opettajan tehtävän sivutoimi on työsuhteen alkaessa Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä (Tays).

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa tohtorin tutkintoa, näyttöjä itsenäisestä tieteellisestä tutkimustyöstä ja kykyä antaa korkeatasoista tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta. Tehtävää määräaikaisesti hoidettaessa kelpoiseksi voidaan katsoa yliopiston ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, joka on erittäin hyvin perehtynyt tehtäväalaan ja opetustoimintaan. 

Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä käytännöllistä perehtyneisyyttä tehtäväalaan. Käytännöllinen perehtyneisyys osoitetaan kyseisen alan erikoislääkärin oikeuksilla ja kliinisellä kokemuksella.

Otamme valinnassa huomioon yliopistopedagogiset opinnot tai muut pedagogiset opetusansiot ja opetuskokemuksen. 

Tarjoamme 

Työsuhde alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan, ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän sijainti on Tampere.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoon 6-7. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy 13.4.2020 klo 23.59.

Liitä hakemukseesi:  

  • ansioluettelo (CV)
  • lyhyt kirjallinen selvitys täytettävän tehtävän kannalta merkittävistä tutkimusansioista ja -toiminnasta
  • julkaisuluettelo, johon on merkittynä 20 merkittävintä julkaisua 
  • selvitys opetusansioista (opetusportfolio). 

Lisätietoja tehtävästä antaa valmisteluryhmän puheenjohtaja, varadekaani Anne Kallioniemi (050 437 2645, anne.kallioniemi@tuni.fi). 


Hakuaika alkaa: 19.03.2020 09:50Hakuaika päättyy: 13.04.2020 23:59