Palvelupäällikkö

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen palveluyksikkö tuottaa yliopiston koulutustoimialan tarvitsemat palvelut sekä vastaa yliopiston koulutukseen ja opetukseen liittyvän päätöksenteon valmistelusta, toimeenpanosta ja kehittämisestä. Palveluiden kohderyhmää ovat lapset ja nuoret, opiskelijaksi hakevat, opiskelijat, opettajat ja opintohallinto. Palveluyksikkö myös tukee yliopiston ja tiedekuntien johtoa koulutuksen strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa. Palveluita tuotetaan sekä keskitetysti (yliopistotasoiset palvelut) että lähipalveluina tiedekunnille (tiedekuntatasoiset palvelut), tiiviissä yhteistyössä yliopiston palveluyksiköiden ja TAMKin sekä sidosryhmien kanssa.

Tampereen yliopiston Koulutuksen ja oppimisen yksikkö hakee määräaikaista

Palvelupäällikköä

ohjauksen ja hyvinvoinnin tuen tiimin vetäjäksi.

Ohjauksen ja hyvinvoinnin tuen tiimin tehtävät sisältävät opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvien ohjelmien, erityisohjauksen, saavutettavuuden, koulutuksen ja oppimisen palveluyksikön ohjaustoimintojen sekä opiskelija- ja opettajatuurotoinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyviä kokonaisuuksia. Lisäksi tiimi tekee yhteistyötä liikuntapalveluiden toteuttajan kanssa. Opiskelijoiden hyvinvointiin ja ohjaukseen liittyvä osaaminen ovat tiimin tehtäväkentän kantavia teemoja. Työtehtävät ovat verkostomaisesti toteutettavia suunnittelun ja kehittämisen sekä opettajien ja opiskelijoiden palvelutehtäviä.

Tehtävänkuvaus

Palvelupäällikkönä tehtäviisi kuuluu ohjauksen ja hyvinvoinnin tuen tiimin esimies- ja kehittämistehtävät. Tiimin tehtävänä on tuottaa ja kehittää opiskelijahyvinvointia vahvistavia palveluita, ohjelmia ja verkostoyhteistyötä. Opintojen ohjauksen kokonaisuudessa toteutetaan erityisohjausta, tuetaan yliopiston ohjaustoimijoiden verkostoitumista ja ohjausosaamista sekä tarjotaan henkilöstölle konsultointia. Lisäksi tiimissä koordinoidaan opiskelija- ja opettajatuutorointia.

Tiimin vastuulle kuuluu myös koulutuksen kehittämisohjelman toimenpiteisiin osallistumista sekä keskitettyjen ohjauspalveluiden kehittäminen yhteistyössä tiimiläisten kanssa. Toimit opiskelijahyvinvoinnin ja ohjauksen asiantuntijana sidosryhmätyössä. Palvelupäällikön vastuulle voi kuulua myös koulutuksen kehittämisohjelman toimenpidekoordinointi ja seuranta (opiskelijan hyvinvointi ja osallisuus).

Tehtävään kuuluu myös esittely- ja raportointitehtäviä.

Edellytykset

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolisia yhteistyö- ja viestintätaitoja. Pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Sinulla on ymmärrystä opiskelukykyyn vaikuttavista tekijöistä ja opiskelijahyvinvoinnin kokonaisuudesta. Esimieskokemus, positiivinen asenne sekä halu oppia ja kehittää uutta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kyseessä on määräaikainen 31.12.2020 saakka kestävä työsuhde, jonka aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Kampusten väliseen liikkumiseen on tarjolla bussilippuja.

Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä! Lisätietoja työnantajasivuillamme.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta) ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 1.4.2020 klo 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kati Toikkanen, päällikkö, oppimisen ja koulutuksen kehittämisen palvelut, p. 040 190 1202, kati.toikkanen@tuni.fi, tavoitettavissa parhaiten pe 27.3. klo 12-13 ja ti 31.3. klo 10-10.30.

Hakuaika alkaa: 25.03.2020 09:00Hakuaika päättyy: 01.04.2020 23:59