Julkisoikeuden yliopistonlehtori

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Etsimme julkisoikeuden yliopistonlehtoria.

Julkisoikeuden yliopistonlehtorin tehtävä kiinnittyy hallintotieteiden tutkinto-ohjelman julkisoikeuden opintosuuntaan ja palvelee laajemmin Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnan tarpeita.

Tehtävänkuvaus 

Julkisoikeuden yliopistonlehtori antaa korkeatasoista julkisoikeuden (esim. valtiosääntöoikeuden, hallinto-oikeuden, julkisen eurooppaoikeuden) opetusta. Yliopistonlehtorin tehtävänä on ohjata opiskelijoiden opinnäytteitä ja osallistua metodiopetukseen. Lisäksi julkisoikeuden yliopistonlehtori osallistuu julkisoikeuden tutkimustoimintaan, muuhun yliopistotyöhön sekä osallistuu alansa yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. 

Edellytykset

  • soveltuva tohtorin tutkinto
  • näyttöjä itsenäisestä tieteellisestä tutkimustyöstä
  • kyky antaa korkeatasoista ja laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta (10 op yliopistopedagogisia opintoja)

Yliopistonlehtorilta vaaditaan näyttöjä laadukkaasta julkisoikeuden opetuksesta sekä valmiudesta korkeatasoiseen tutkimustyöhön ja julkaisemiseen. Näytöt muusta toiminnasta tiedeyhteisössä sekä kyky yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen luetaan hakijalle ansioiksi. Näytöt opetussuunnittelusta ja sitoutumisesta yliopistoyhteisön toimintaan ovat etu.

Huomioon otetaan myös yliopistopedagogiset opinnot ja muut pedagogiset ansiot ja kokemus. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen ja englanninkielen taitoa. 

Valintaprosessissa voidaan käyttää haastattelun eri muotoja, soveltuvuusarviointia sekä opetustaidon arviointia. 

Tarjoamme

Tehtävä täytetään 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen 6 kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Yliopistonlehtorin tehtävän alustava vaativuustaso on 6–7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Lue lisää työskentelystä Tampereen yliopistossa.

Hakuohjeet 

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 31.5.2020 klo 23.59.

Liitä hakemukseesi seuraavat liitteet PDF-muodossa: 

  1. Ansioluettelo Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ansioluettelomallin mukaisesti
  2. Julkaisuluettelo Suomen Akatemian ohjeiden mukaisesti. Merkitse luetteloon 5 tärkeintä     julkaisua, ja lisää linkit ko. julkaisuihin. Jos julkaisut eivät ole löydettävissä linkkien kautta, lisää ne erillisenä pdf-tiedostona.
  3. Opetusportfolio Tampereen yliopiston ohjeen mukaisesti
  4. Liite, jossa kerrot miksi soveltuisit tehtävään sekä miten kehittäisit omaa tutkimustasi ja tehtävään liittyvää opetusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön päällikkö, professori Elias Pekkola, elias.pekkola@tuni.fi, p. 050 421 1073

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä HR partner Minna Viinikainen, minna.viinikainen@tuni.fi

 

 

 

Hakuaika alkaa: 28.04.2020 15:00Hakuaika päättyy: 31.05.2020 23:59