Harjoittelija (Radio Moreeni)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat korkeakouluyhteisön, joka uskoo ihmiseen ja tieteeseen. Tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan huippuosaajat muuttavat maailmaa Suomen toiseksi suurimmassa monitieteisessä ja innostavassa tutkimus- ja oppimisympäristössä. www.tuni.fi 

Tampereen yliopiston informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta hakee toimitusharjoittelijaa Radio Moreeniin ajalle 1.9.-31.12.2020.

Tehtävä

Työtehtäviisi harjoittelijana kuuluu audiosisältöjen toimittaminen radioon ja verkkoon, suoran lähetyksen juontaminen sekä nettijuttujen kirjoittaminen. Myös sosiaalinen media on mukana journalistisessa työssä.

Edellytykset

Sinulta edellytetään kiinnostusta journalismia ja audiosisältöjä (radio ja podcast) kohtaan. Hyvä yleissivistys ja kielitaito ovat myös eduksi.

Omat ideat ja luovat ajatukset ovat tervetulleita, vastuuta saa ja omaan työnkuvaan on mahdollisuus vaikuttaa kiinnostusten ja vahvuuksien mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän maan ainoassa yliopistoradiossa. Meillä saat monipuolista oppia ja kokemusta radiotyöstä rennossa ilmapiirissä. Radio Moreeni seuraa tiiviisti Tampereen paikallisia aiheita ja yliopistomaailmaa. 

Tehtävä täytetään neljäksi (4) kuukaudeksi, ja se on kokoaikainen. Harjoittelijana palkkasi on 1500 euroa kuukaudessa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 31.5.2020, klo 23:59.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimituspäällikkö Eve Sulonen, eve.sulonen (at) tuni.fi


Hakuaika alkaa: 12.05.2020 13:00Hakuaika päättyy: 31.05.2020 23:59