Yliopisto-opettaja (julkinen talousjohtaminen)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston johtamisen ja talouden tiedekunnassa on haettavana julkisen talousjohtamisen yliopisto-opettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2020–31.7.2022. Tehtävän sijoituspaikka on hallintotieteiden tutkinto-ohjelma, julkisen talousjohtamisen opintosuunta. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Tehtävänkuvaus

Julkisen talousjohtamisen yliopisto-opettajan sijaisen pääasiallisena tehtävänä on osallistua opintosuunnan opetussuunnitelman toteuttamiseen antamalla opetussuunnitelmaan perustuvaa opetusta ja ohjaamalla opinnäytetöitä. Opetustehtävät muodostuvat luento- ja seminaariopetuksesta, tutkielmien ohjauksesta ja muusta pienryhmälle annettavasta opetuksesta. Hänen tulee myös harjoittaa tehtäväalaan kuuluvaa tutkimusta. Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu lisäksi opinto-ohjaus sekä muita opintosuunnan tehtäviä. 

Edellytykset

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • hyvä opetustaito

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävässä on eduksi alan asiantuntijuus, aiempi kokemus opetustyöstä sekä tehtävän edellyttämät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Yliopistopedagogiset opinnot tai muut pedagogiset opetusansiot otetaan huomioon yliopisto-opettajaa valittaessa.

Tarjoamme

Tehtävä täytetään määräaikaisesti ajalle 1.8.2020-31.7.2022. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä: www.tuni.fi/toihin

Hakuohjeet

Hakemus jätetään yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 10.6.2020 klo 23.59.

Liitä hakemukseesi: 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Professori Eija Vinnari, eija.vinnari@tuni.fi, puh. 050 318 7602 (ma-pe klo 9-15)

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä HR partner Minna Viinikainen, minna.viinikainen@tuni.fi

Hakuaika alkaa: 15.05.2020 10:00Hakuaika päättyy: 10.06.2020 23:59